Lid worden?

Iedereen die in het bezit is van een volledig Aclobewijs kan lid worden bij Pugilice. Als je geen bokservaring hebt raden we aan eerst de vijfweekse cursus te doen. Je kunt je opgeven voor de cursus op www.aclosport.nl. Weet je al zeker dat je lid wil worden? Stuur ons dan een mailtje en je kunt binnen een week al beginnen!

 

Voorwaarden lidmaatschap:

  • De contributie à € 50,- wordt jaarlijks eind oktober automatisch van de rekening afgeschreven (Voor nieuwe leden aan het eind van de maand waarin ze lid worden.)
    De leden dienen in het bezit te zijn van een geldige geACLOtiveerde studentenkaart. Eventuele boetes wegens het niet hebben van een geldige geACLOtiveerde studentenkaart zullen tevens worden afgeschreven.
    Opzegging van het lidmaatschap moet per e-mail vóór 1 september bij de penningmeester zijn ingediend. Bij uitblijven van opzegging wordt per 1 september het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.
    Voor vragen kun je mailen naar bestuur.pugilice@gmail.com

 

Geef een reactie