Kom langs voor een proeftraining! / Feel free to join us for a try-out training!

[English below] Studeer jij in Groningen en lijkt het je leuk om te leren boksen? Bij Pugilice is iedereen die een ACLO abonnement heeft het hele jaar door welkom om lid te worden. Kom gerust langs voor een gratis proeftraining. Het handigste is als je vooraf even een e-mail stuurt wanneer je wilt meetrainen.

Het maakt niet uit of je bokservaring hebt of niet, maar als je nog nooit eerder hebt gebokst raden we de vijf week durende beginnerscursus aan, hiervoor kun je je aanmelden via de website van de ACLO.

Als je verdere vragen hebt, stuur ons gerust een e-mail. We zien je graag bij een van onze trainingen!

 


 

Are you a student in Groningen and do you want to learn how to box? At Pugilice, everyone with an ACLO card can become a member, at any time. Feel free to join us for a free try-out training. Please send us an e-mail to let us know on what day you want to come by.

It doesn’t matter if you already have experience with boxing or not. However, if you are completely new at boxing, we advise you to join the beginners course first. The course lasts five weeks, you can apply for this via the website of ACLO.

If you have any other questions, don’t hesitate sending us an e-mail. We would love to see you at one of our trainings!