Survivaltraining

Op donderdag 31 mei organiseert Explore Adventure Sport (www.explore-adventuresport.nl) een survivaltraining voor ons! Dit is een zware en veelzijdige vorm van duursport, waarbij lopen gecombineerd wordt met het overwinnen van zware hindernissen. Niet alleen wordt er veel van je kracht en conditie gevraagd, maar ook souplesse en techniek worden goed op de proef gesteld! Een mooie uitdaging voor wat fanatieke boksers.

 

Mocht je het leuk vinden, dan kan je er aan mee doen! Op deze donderdag wordt er om 18:45 bij de ACLO verzameld, zodat we gezamenlijk naar het traininsterein kunnen lopen (dit ligt vlak achter het sportcentrum). De training begint vervolgens om 19:00 en zal tot ongeveer 20:30/21:00 duren.

 

Je kan je opgeven door te mailen naar bestuur.pugilice@gmail.com. Hou er rekening mee dat het maximum aantal deelnemers op 20 man ligt, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voor degenen die gewoon willen boksen is er natuurlijk om 19:30 training onder leiding van Harrie!

Geef een reactie