Crossfit Clinic!

Altijd al eens willen crossfitten? Of ben je nieuwsgierig wat het precies is? Op zaterdag 31 maart organiseren we een clinic in Groningen bij Crossfit Noord!

Crossfit is een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training, namelijk olympisch gewichtheffen, gymnastiek en allerlei vormen van duurtraining. Je zult tijdens een Crossfit training geen geïsoleerde spiergroepen trainen, maar juist functionele bewegingen met zoveel mogelijk betrokken spiergroepen. Er worden bewegingen gebruikt waarbij het hele lichaam betrokken is, namelijk; tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, rennen, etc. Een completere training bestaat niet. Kijk maar eens naar dit filmpje!

{youtube width=”275″}tzD9BkXGJ1M{/youtube}

Wat? Crossfitten!
Waar? Kopenhagenstraat 2B in Groningen
Wanneer? 31 maart om 12.00 uur
Kosten? Een paar euro…

Geef je op via de mail: bestuur.pugilice@gmail.com (vóór woensdag 28 maart)

Geef een reactie