Harrie Zonneveld

Harrie Zonneveld


Wie is toch die grote stoere man die altijd in zaal 1 te vinden is? Menig pugilist zou wel eens wat meer willen weten van Harrie. Met 9 vragen probeerden we iets meer te weten te komen over het leven van onze trainer.


Hoeveel wedstrijden heb je zelf gebokst, en hoeveel gewonnen?

22 gebokst, 18 gewonnen waarvan 8 op TKO.

Tot welke niveau ben je gekomen?

Regionaal kampioen Noord NL

In welke gewichtsklasse bokste je?

90 Kg +

Wat heb je gestudeerd?

Geschiedenis & Staatsinrichting en 1e graads lesbevoegdheid (diploma) Bedrijfskunde (tijdens mijn werk) (diploma) Bestuurskunde (3 jaar). Daarnaast nog veel cursussen voor mijn werk op het gebied van ICT en Management.

Wat doe je nu?

Ik ben nu Sales Director bij Ordina. Ordina is een nederlands ICT bedrijf met 4000 medewerkers en kantoren in Utrecht, Nieuwegein en Dordrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van grote ICT Outsoursingscontracten voor Ordina. Het binnenhalen van een dergelijk groot contract duurt meestal 6-12 maanden en vergt veel teamwork. Ik houd me vooral bezig met klanten op het gebied van de rijksoverheid (ministeries, 1e, 2e Kamer, Raad voor de Kinderbescherming, etc). Meestal ben ik 2 dagen per

week in Utrecht en de rest van de week bij klanten of op kantoor Groningen. En natuurlijk geef ik met veel plezier 2x per week bokscursussen en -les!

Doe je naast boksen nog een andere sport?

Ik tennis regelmatig en doe regelmatig aan fitness/krachttraining als basis voor de bokstrainingen en als blessure preventie. In de zomer ga ik graag snorkelen en ’s winters heerlijk skiën. Tussendoor klim ik bij lekker weer nog wel eens op de racefiets.

Wat doe je zoal in je vrije tijd naast sporten?

Ik ben in het weekend vaak weg met de paardentrailer aangezien we 4 paarden hebben die dan op wedstrijd in de provincie gaan. Dan ga ik dus vaak mee als chauffeur. Ik lees 2 kranten en een paar tijdschriften en als er dan nog tijd is pak ik een goed boek. Dat zijn dan Scandinavische thrillers of wetenschappelijke werken (hangt van de stemming af). Vaak ben ik in het weekend ook aan het klussen of rijd ik op mijn motor (Honda Blackbird 1100 cc).

Verliefd/verloofd/getrouwd?

Alweer 6 jaar verliefd en samenwonend.

Hoeveel kinderen?

Ik heb een dochter en mijn vriendin Janet heeft drie kinderen. Daarnaast nog een menagerie aan paarden, honden, vissen en een konijn (die laatst een kat uit de tuin heeft gejaagd!)

Geef een reactie