Trainers

Al jarenlang worden de trainingen bij Pugilice verzorgd door Harrie Zonneveld en Henk Tammes. Twee fenomenen die jou tijdens je bokscarrière wegwijs zullen gaan maken. Harrie zal je op de dinsdagen en donderdagen de kunst van het boksen gaan bijbrengen, daar waar Henk dit op de vrijdagen zal gaan doen. Ondanks hun leeftijd zullen ze waarschijnlijk toch in àlles beter zijn dan jij. Het zijn twee echte rouwdouwers, zwaar geconditioneerde buffels, sportverslaafde spierbundels… Chuck Norris is er niets bij. Vrijwel niemand durft ze dan ook een vraag te stellen die niet aan het boksen gerelateerd is. Gelukkig zijn er in het verleden dappere Pugilisten geweest die de trainers een vragenlijst hebben durven voorhouden. Om dus toch een beter beeld van onze stoere trainers te kunnen krijgen hebben wij deze interviews weer uit de oude doos gehaald, geüpdate en vervolgens hieronder gepubliceerd. Laat je inspireren door deze fantastische mannen!

Body punch!

Geef een reactie