Algemene informatie

GSBV Pugilice is een studenten boksvereniging. Bij Pugilice kun je drie keer in de week trainen, onder leiding van onze trainers Harrie Zonneveld en Henk Tammes, geen onbekenden in de bokssport. De dinsdag en donderdag trainingen duren twee uur waarvan in het eerste uur aan de conditie wordt gewerkt en in het tweede uur waarin op de techniek wordt geoefend. Op de vrijdag training wordt meer aandacht aan de techniek gegeven. We hebben ook een boksring, die aan het eind van elke maand wordt opgezet. Materiaal is bij ons aanwezig! Bandages en bitjes kunnen op de training aangeschaft worden voor respectievelijk €5 en €4 (contant betalen). Uiteraard is het ook mogelijk om met je eigen materiaal te trainen. Let op: het is voor mannen verplicht om met minstens 16oz bokshandschoenen te trainen. Voor vrouwen is dit 14oz.

 

De trainingstijden zijn als volgt:

Dinsdag: 19:30 – 21:30 (Harrie)
Donderdag: 19.30 – 21.30 (Harrie)
Vrijdag 19.00 – 21:00 (Henk)

 

Word lid! En kom eens langs in zaal 1 van de ACLO, je bent van harte welkom!

 

N.B:  Als je nog geen bokservaring hebt, wordt het volgen van de ACLO cursus sterk aangeraden. Zie hiervoor:  http://www.aclosport.nl/sporten/cursussen
Als je gewoon een keer wilt komen kijken is dat ook mogelijk, maar wordt het gewaardeerd als je dat van te voren aan ons laat weten.

 

 

 

Geef een reactie